Wat

20 Lessen van 1,5 uur per leerjaar

Jaarlijks een 20-tal oefenavonden voor alle leden !

Les volgen of dansen als hobby ?

Jong of oud, bij ons is iedereen welkom !


Het leren van de verschillende dansen is gespreid over meerdere lesjaren waarin je de Engelse Wals (ook langzame wals genoemd), Quickstep, Tango, Disco swing, Swing fox, Cha cha cha, Jive, Weense wals, Rumba, Samba en Slow Fox aanleert. 


Voor de eerste 3 leerjaren organiseren wij per leerjaar 20 groepslessen van telkens 1,5 uur.  Het aantal lesuren van de hogere leerjaren is afhankelijk van de kalender.

Op het einde van het leerjaar krijgen onze danskoppels een diploma, maar ze zijn vrij om zelf te beslissen of zij al dan niet klaar zijn om het volgende leerjaar aan te vangen.

Het lerarenpaar kan dat zeer goed inschatten en geeft daar ook graag vrijblijvend advies bij.


Onze club organiseert van september tot juni een 20-tal oefenavonden voor al wie les volgt of hobbydanser is bij onze club. Op deze oefenavonden wordt o.a. de nieuwe jaardans van Dansport Vlaanderen aangeleerd en de jaardansen van de vorige jaren herhaald.  Rond Sinterklaas en in de carnaval periode maken wij er ook altijd een leuke thema avond van !

Op het einde van het kalenderjaar hebben wij ons Kerstfeest en bij aanvang van de lente organiseren wij ons Lentefeest, waarbij de oefenavond voorafgegaan wordt van een gezamenlijk etentje.


Wij willen voor al onze leden vooral een gezellige en laagdrempelige club zijn ! 

 

Kom je van een andere dansschool of heb je ooit ergens lessen gevolgd, dan kan je instappen in het leerjaar dat ons lerarenkoppel na een korte evaluatie je adviseert.

Dansclub Liga-Dance